VIL DU VÆRE FRIVILLIG under mental talk?

Vores frivillige er grundstenen for, at afholde Mental Talk. Med mere end 300 arrangementer
og 10.000 besøgende, er Mental Talk en også stor kulturbegivenheder.
Vi er derfor helt afhængige af frivillige, der vil hjælpe med at få alt til at gå op i en højere enhed. Hvis du kunne tænke dig at være en del af et helt unikt fællesskab og have meningsfyldte sjove og lærerige opgaver, så kan du allerede nu blive en del af frivilligholdet til Mental Talk.


Vil du være frivillig til Mental Talk?

Som frivillig kommer du på vores mailingliste, så du får besked pr. mail, når der er events eller opgaver, der mangler frivillige kræfter. Det er helt uforpligtende – og du kan tage stilling fra opgave til opgave, om du har tid og lyst til at engagere dig som frivillig.

Vi vil dog gerne vide lidt om hvilke opgaver vores frivillige, ønsker at deltage i, så du er meget velkommen til at krydse ét eller flere af undersående felter af: 

Frivillige administatriv opgaver:
Frivillige praktisk opgaver:

Tak! Vi kontakter dig.

Vil du være med til at gøre en forskel for mental sundhed og sygdom? Vi kan bruge din hjælp, om du blot har nogle timer eller en hel dag til rådighed og hvis vil du gerne engagere dig i de opgaver eller begivenheder, der finder sted i forbindelse med Mental Talk.

 

Vi kan bruge din hjælp, uanset om det er et par timer om aftenen foran din computer, eller om du har en formiddag, hvor du kan hjælpe med at afvikle en begivenhed.

 

Du har mulighed for at tilmelde dig en mailingliste, så du får besked pr. mail, når der er events eller opgaver, der mangler frivillige kræfter. Det er uforpligtende at tilmelde sig mailinglisten – og du kan tage stilling fra opgave til opgave, om du har tid og lyst til at engagere dig som frivillig

Vi glæder os til at høre fra dig!

VIl du være medlem af Mental Talk

Bliv medlem af Mental Talk og dit medlemskab går ubeskåret til gavn for børn og unge, der er mentalt udsatte samt voksne med psykisk sygdom. Mental Talk er en forening der arbejder for et mere mentalt sundt Danmark.