Vil DU VÆRE MEDLEM AF 
MENTAL TALK?

Bliv medlem af Mental Talk og dit medlemskab går ubeskåret til gavn for børn og unge, der er mentalt udsatte samt voksne med psykisk sygdom. Mental Talk er en forening der arbejder for et mere mentalt sundt Danmark. 

Du bestemmer selv, hvad du ønsker at betale i medlemskab, om det er 10 kr. eller 200 kr. er helt op til dig. Vi er bare glade for at du bakker op om et mentalt sundere Danmark og støtter mennesker, der har brug for ekstra hjælp.

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM

Du kan betale for dit medlemskab på to måder: MobilePay eller ved bankoverførsel. Sådan gør du:

 

MobilePay: Send valgfrit beløb til 498849, skriv din e-mailadresse i kommentarfeltet, hvis du ønsker at modtage mails fra os. Du kan til enhver tid afmelde vores mails.

 

Bankoverførsel: Overfør valgfrit beløb til Reg.: 9873 Konto: 8730389494 ved Spar Nord. Skriv din e-mailadresse i tekstfeltet, hvis du ønsker at modtage mails fra os. Du kan til enhver tid afmelde vores mails.

 

Læs mere om Mental Talks privatlivspoltik på www.mentaltalk.dk/privatliv

Mobilepay Mental Talk.png

Mental Talk Arbejder for

  • At styrke samarbejder, videndeling, netværk og sparring indenfor mental- sundhed og sygdom på tværs af fagligheder og geografi.

  • At nedbryde tabuet om mental sundhed og starte en samtale om hvordan man kan forbedre mental sundhed. 

  • At sætte fokus på mental sundhed hos borger, foreninger, institutioner og erhverv og gøre mental sundheds betydning lige så vigtig som fysisk sundhed.